×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Retourneren

Garantie
Gelukkig gebeurt het niet vaak, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gegaan zijn bij de productie van de artikelen of bij het orderpicken en transport. Controleer je bestelling daarom na aankomst direct op zichtbare problemen en meldt het binnen 3 werkdagen na ontvangst als je een kapot of vuil artikel ontvangen hebt. Het beste kun je een of meerdere foto's meesturen waarop duidelijk zichtbaar is waar het artikel kapot of vuil is. Bewaar het artikel tot de klacht afgehandeld is omdat het mogelijk retour gestuurd moet worden. Na ontvangst van je klacht met foto's zorgen we zo snel mogelijk voor vervanging.

Ontvang je het pakket beschadigd van de pakketdienst, laat dan een aantekening maken door de chauffeur dat het pakket beschadigd is, zodat eventuele schade aan het artikel te verhalen is.

We nemen geen klachten in behandeling over artikelen die gedragen, gewassen, bedrukt, geborduurd of op andere wijze behandeld zijn.

 

Retourneren
De meeste artikelen worden speciaal voor jou besteld en kunnen niet of alleen tegen zeer hoge kosten naar de fabrikant retour gestuurd worden. Wij adviseren daarom altijd om eerst een monster of pasmaat te bestellen om de kwaliteit, kleur en pasvorm te beoordelen voor je grotere aantallen van een artikel bestelt. Zo kun je voorkomen dat je artikelen tegen hoge kosten moet retourneren.

Wil je toch artikelen retourneren, dan kun je dit binnen 5 werkdagen na ontvangst per email aanmelden. De artikelen dienen binnen 7 werkdagen bij ons ontvangen te zijn en mogen niet gedragen, gewassen, bedrukt, geborduurd of op andere wijze onverkoopbaar zijn. Onderkleding, sokken en schoenen zijn uitgesloten van retourneren.
Voor het retour sturen zijn we genoodzaakt onze kosten en de kosten die de fabrikant in rekening brengt door te berekenen. Dit betekent dat op de creditering 25% van de waarde van de goederen in mindering wordt gebracht, met een minimum van € 30,-. Verzendkosten worden niet gecrediteerd of vergoed.
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op zakelijke leveringen.
Heb je een defect artikel ontvangen? Kijk dan onder Garantie.
Ons retouradres is:
Webwinkel Services
Rijnkade 186
1382 GT Weesp
Nederland