×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

De diensten die we kunnen leveren

Plot, druk & printservice
Het is niet voor elk bedrijf weggelegd om zelf te plotten, transfers te drukken, of transfers te printen. Vaak omdat de kennis niet in huis is of omdat het aanschaffen van de benodigde apparatuur niet rendabel is. Voor deze bedrijven bieden wij de plot, druk & printservice. Het minimum aantal voor onderstaande diensten is 10 stuks.
Voor deze diensten werken wij niet met standaard prijzen, maar maken wij een prijsopgave op maat. U kunt uw verzoek om een prijsopgave mailen naar info@transfershop.eu. Om een prijs te kunnen berekenen hebben wij een logo van de beste kwaliteit nodig (bij voorkeur een vectorbestand zodat we uit meer technieken kunnen kiezen), willen wij de gewenste afmeting en het gewenste aantal weten en op welke materiaal het gedrukt moet worden.
U ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave. Pas na akkoord en betaling van uw bestelling wordt de productie gepland en gestart.

Plotservice
Voor de plotservice zijn vectorbestanden noodzakelijk. Indien geen geschikt vectorbestand aanwezig is, dan kunnen wij het vectoriseren voor u verzorgen, waarvoor de benodigde tijd in rekening wordt gebracht.
Standaard worden de afbeeldingen niet gepeld. Indien gewenst kunnen de afbeeldingen gepeld worden. Hiervoor brengen wij de benodigde tijd in rekening. Bij premium en filmfolie is vooraf pellen niet mogelijk.
De levertijd is ca. 2-5 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Druk & printservice
Voor het drukken of printen van transfers zijn bestanden van hoge kwaliteit noodzakelijk, bijvoorbeeld gemaakt in Adobe Illustrator. Hoe beter de kwaliteit van het bestand is, hoe mooier de afbeelding wordt. De afbeeldingen worden gepeld en met een drager geleverd.

Bedrukken
Wij bedrukken door ons geleverd textiel met de bestelde afbeeldingen voor 1,00 euro per druk (exclusief materialen).