logo T-shirts-groothandel.nl
   
T-shirts-groothandel.nl

t-shirts groothandel

Nieuws

NieuwsbriefSchrijf u nu in voor de nieuwsbrief van Transfershop.eu en ontvang nieuws
en informatie over nieuwe producten en aanbiedingen!

Klik hier om u in te schrijven!

Wilt u er zeker van zijn dat u onze email ontvangt? Registreer dan info@transfershop.eu als veilige afzender in uw spamfilter.

 

Catalogi online
Van veel producten die wij verkopen zijn nu catalogi online zodat u meer inzicht heeft in kleuren, maten en voorraden. Niet alle artikelen staan in de catalogi, maar over een flink deel van ons assortiment vindt u meer informatie.
Voor de merken James & Nicholson en Myrtle beach kunt u dit vinden via http://www.transfershop.eu/catalogusJNMB.html
Een selectie van de andere merken kunt u vinden via http://www.t-shirts-groothandel.nl/catalogustekst.html
Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.

 

Onze aanbiedingen nu ook op Facebook op de pagina van Textielgroothandel

Facebook Textielgroothandel Textielgroothandel

Helaas blijkt veel automatisch verstuurde email, dus ook onze nieuwsbrief, in de spamfilters terecht te komen. Hierdoor kunnen wij veel mensen niet bereiken, terwijl die zich wel ingeschreven hebben. Om die reden zullen wij minder vaak een nieuwsbrief versturen en ons nieuws en de aanbiedingen vaker via de Facebook pagina verspreiden.

 

Rompertjes sleeveless en longsleeve van Logostar gaan verdwijnen
Helaas gaan we dit jaar afscheid nemen van de rompertjes met lange mouw en zonder mouw van Logostar. Alleen korte mouw blijft in het assortiment.
Van sleeveless en longsleeve Logostar zijn de prijzen nu verlaagd, maar op = op, dus wees er snel bij.

 

Plot, druk & printservice
Het is niet voor elk bedrijf weggelegd om zelf te plotten, transfers te drukken, of transfers te printen. Vaak omdat de kennis niet in huis is of omdat het aanschaffen van de benodigde apparatuur niet rendabel is. Voor deze bedrijven bieden wij de plot, druk & printservice via onze website Transfershop.eu.

Voor deze diensten werken wij niet met standaard prijzen, maar maken wij een prijsopgave op maat. U kunt uw verzoek om een prijsopgave mailen naar info@t-shirts-groothandel.nl. Om een prijs te kunnen berekenen hebben wij een logo van de beste kwaliteit nodig (bij voorkeur een vectorbestand), willen wij de gewenste afmeting en het gewenste aantal weten en op welke materiaal het gedrukt moet worden. U ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave. Pas na akkoord en betaling van uw bestelling wordt de productie gepland en gestart.

 

Showroom
Onze showroom aan de Zoom 6 B kan alleen op afspraak bezocht worden. Hier vindt u vooral onze voorraadartikelen. Bestellingen kunnen alleen meegenomen worden indien deze vooraf geplaatst en betaald zijn.
Hebt u specifieke vragen? Geeft u dit dan vooraf aan. Wij zorgen dan dat er iemand is die uw vragen kan beantwoorden.

 

 

Disclaimer | Alg. voorwaarden